Àrea de negociació - prevenció

“Quan estàs envoltat de persones que comparteixen un compromís apassionat al voltant d'un propòsit comú, tot és possible" Howard Schultz
  • Assessors en negociacions complexes:  Intervenim per  la defensa dels interessos del nostre client, ajudant-lo a dissenyar el procés i la estratègia per afrontar  la negociació i obtenir el millor resultat possible. Seguim, principalment, la metodologia de la Universitat de Harvard,.

  • Facilitadors en grups familiars o equips de treball:    Des de una visió neutral e imparcial  assessorem a grups i equips a millorar la comunicació, la cohesió, la confiança i a gestionar en positiu les diferències de l’equip, fomentant un lideratge mediador. Assessorament en tècniques de dinàmiques de grups.

 

  • Programes PREVENTION: En organitzacions, empreses familiars, associacions, fundacions, cooperatives i  entitats esportives, dissenyem programes específics de mecanismes de gestió preventiva de conflictes i gestió positiva dels mateixos. Partim de la base que els conflictes son inevitables però que son també una oportunitat de millora. Els hi proporcionem eines per gestionar positivament els mateixos.