Àrea Empresa Familiar

"L'art de dirigir consisteix a saber quan deixar la batuta per no molestar l'orquestra"-Herbet Von Karajan

SUCCESIÓ EMPRESA FAMILIAR:

 

Ajudem a gestionar en positiu la successió  la empresa familiar i a preparar el seu protocol, amb diferents actuacions:

 

  • Adaptar l’estructura de l’empresa per les noves responsabilitats.
  • Preparació Protocol Familiar a fi de delimitar les relacions entre la família i l’empresa. El Protocol és l’acord al que arriben els components d’un grup familiar, propietaris d’una empresa amb la finalitat de crear un codi de conducta que reguli les relacions família-empresa.
  • Signatura testaments, pactes successoris, donacions…

 

 

 

ASSESORS DE LA FAMILIA EMPRESARIA

 

–  Assessorem a la Assemblea Familiar i al Consell de Família, òrgans de govern de la família empresària creats en el Protocol Familiar, perquè puguin complir de manera optima les seves funcions.

 

ASSAMBLEA FAMILIAR, la integren tots membres de la família, o els socis de les empreses o de les holdings, en el seu cas. Vetlla per transmissió de valors familiars,  la unitat família, la comunicació  empresa-família.

 

CONSELL DE FAMILIA, pren les decisions respecte a les relacions entre família i empresa (política contractació familiars,  normes de successió…)

 

–  Donem una visió externa, neutral e imparcial, ajudem a millorar la comunicació i la confiança entre els membres de la família empresaria.

 

–  Fomentem el compromís en el projecte empresarial i familiar.

 

– Actuem com a facilitadors ajudem a prevenir i gestionar de manera positiva els conflictes en la família, en la empresa i si es necessari  amb tercers “stakeholders”.

 

  •  

 

 

 

 

Article del bloc

“La mediació és una eina adequada per a l’empresa familiar”

Llegir més